SC Heerenveen haalt versterking op bij Bayern

10 september 2020, 17:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

SC Heerenveen heeft zaken gedaan met Bayern München. De Friezen huren Oliver Batista Meier van de kampioen van Duitsland. Batista Meier is een aanvallende middenvelder die ook op de flanken kan spelen. De Duits jeugdinternational maakte vorig seizoen zijn debuut voor Bayern.

Batista Meier maakte vier jaar geleden als jeugdspeler de overstap van FC Kaiserslautern naar Der Rekordmeister. "Oliver is een veelzijdige, technisch vaardige speler met scorend vermogen die onze selectie sterker maakt", zegt technisch manager Gerry Hamstra op het clubkanaal van Heerenveen. "Hij is een nummer tien, maar kan ook goed op de zijkanten uit de voeten. We zijn blij dat een grote club als Bayern München een talent als Oliver bij ons wil onderbrengen, zodat hij zich bij ons verder kan ontwikkelen."

Batista Meier is de vijfde aanwinst voor Heerenveen. Eerder trok de club Sieben Dewaele, Joaquín Fernández, Erwin Mulder en recent ook Henk Veerman aan. Heerenveen wil voor het weekend nog drie spelers presenteren, waarvan één vandaag. Jan Paul van Hecke en Pawel Bochniewicz komen naar Friesland, nummer drie is nog onbekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen