Feyenoord wil nog verdediger, Verdonk naar Famalicão

11 september 2020, 17:30   Bijgewerkt: 11 september 2020, 18:29

Feyenoord blijft jagen op een extra centrale verdediger voor het komende seizoen. De Rotterdammers hebben achterin een krappe bezetting waardoor back Lutsharel Geertruida centraal moet spelen tijdens het openingsduel van de Eredivisie. Edgar Ié is een van de twee spelers die in beeld is om de club te versterken.

Dat schrijft RTV Rijnmond. Door de blessure van Sven van Beek en schorsing van Eric Botteghin zijn de opties voor Dick Advocaat beperkt voor komend weekend, maar sowieso moet er nog een extra verdediger bij, zo gaf hij eerder aan. Dat gaat volgens het regionale medium op huurbasis gebeuren: ofwel Ié ofwel een andere nog onbekende centrale verdediger.

Het afgelopen seizoen werd Ié ook gehuurd van Trabzonspor en maakte een wisselende indruk. Na een goed begin, had de eenvoudig international van Portugal meerdere ongelukkige handsballen. In het restant van het seizoen werd hij door trainer Dick Advocaat gezien als betrouwbare stand-in, al kwam hij uiteindelijk nog tot 21 optredens namens Feyenoord – ondanks dat hij een langere periode buitenspel stond met een hamstringblessure.

Lees ookFeyenoord heeft achterin versterking nodig voor concurrentie

Verdonk naar Famalicão

Wie voorlopig in elk geval niet meer terugkeert in De Kuip, is Calvin Verdonk (23). De achterhoedespeler verliet Feyenoord deze zomer vanwege een aflopend contract, maar was na de blessure van Tyrell Malacia nog even in beeld om terug te keren. Dat gebeurt niet, want de back heeft een contract getekend bij het Portugese Famalicão. Afgelopen seizoen kende die club een sprookjesjaar op het hoogste en eindigde als zesde. Er was veel belangstelling voor Verdonk, die komend weekend tegen Benfica direct kan debuteren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen