Wisselende berichten over vorderingen Lammers-deal

12 september 2020 – De toekomst van Sam Lammers lijkt in Italië te liggen. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano staat Atalanta op het punt de 23-jarige aanvaller van PSV vast te leggen. De clubs zouden in hoofdlijnen een akkoord hebben bereikt over de transfer van Lammers. De laatste details worden spoedig uitgewerkt.

Wisselende berichten over vorderingen Lammers-deal

Tevens laat de goed ingevoerde journalist weten dat Lammers een persoonlijk akkoord heeft met Atalanta. Nederlandse media repten hier eerder al over. Het Eindhovens Dagblad schreef donderdag nog dat de onderhandelingen tussen PSV en Atalanta allesbehalve soepel verliepen. De Eindhovenaren zouden meer verlangen dan de zeven miljoen euro die door de Italiaanse club is geboden.

Volgens Rik Elfrink van het ED was er gisteravond laat nog geen akkoord tussen PSV en Atalanta. 'De onderhandelingen tussen PSV en Atalanta Bergamo over Sam Lammers leken deze week ongeveer het tempo te hebben van een naaktslak die een marathon aflegt', zegt hij. PSV zou minstens tien miljoen euro verlangen voor Lammers, die nog tot volgend jaar zomer vastligt in Eindhoven.

Lammers maakt zondag - in principe - gewoon deel uit van de selectie van PSV voor de seizoensouverture tegen FC Groningen. "Ik ken de geruchten en de onderhandelingen en hij heeft een wens om te vertrekken. Toch heeft hij een goede voorbereiding beleefd en is hij honderd procent professional en geniet van het trainen. Ik twijfel er dan ook niet aan om hem zondag niet mee te maken. Ik respecteer hem zeer en ben blij dat hij zo professioneel is", zei trainer Roger Schmidt vrijdag.

PSV

gerelateerd