Deur voor terugkeer Robben in Oranje op een kier gezet

12 september 2020, 09:29   Bijgewerkt: 12 september 2020, 12:01

Alle ogen in het Hitachi Capital Mobility Stadion zullen zondag gericht zijn op Arjen Robben, die tegen zijn oude club PSV waarschijnlijk zijn officiële comeback op de Nederlandse velden maakt. Als zijn terugkeer bij FC Groningen slaagt, dan sluit interim-bondscoach Dwight Lodeweges niet uit dat Robben weer in beeld komt bij het Nederlands elftal. "Je schrijft niemand op voorhand af."

Het is inmiddels bijna drie jaar geleden dat Robben een punt achter zijn loopbaan zette. Voor de 36-jarige aanvaller staat de deur naar het Nederlands elftal echter altijd open, zou hij zijn comeback willen en kunnen maken. "Alles valt of staat met prestaties en hij zal het dan ook moeten verdienen", laat Lodeweges weten aan De Telegraaf.

"We hebben een vrij vaste groep gehad waarmee we EK-kwalificatie hebben afgedwongen. Dat EK is nu uitgesteld. Vervolgens hebben we tegen elkaar gezegd weer met een frisse blik naar eenieder te zullen kijken. Dat geldt nu dus ook voor Arjen Robben", gaat de interim-bondscoach verder.

Zou Robben in een rol als joker kunnen meegaan naar het EK? "Wie weet wat hij, eventueel vanaf de bank, nog zou kunnen betekenen. Je bent nooit te jong, maar misschien ook nooit te oud om waarde voor een elftal te hebben. Maar laten we vooral ook even afwachten hoe Arjen er zelf over denkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen