Geen plek meer voor Milik bij Napoli: "We zijn duidelijk geweest"

12 september 2020, 11:55

Arek Milik heeft hoogstwaarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Napoli gespeeld. De Poolse aanvaller wil weg en zijn werkgever heeft met de komst van Victor Osimhen en Andrea Petagna al op zijn vertrek geanticipeerd. Vrijdag maakte de oud-Ajacied geen deel uit van de selectie voor het oefenduel met Pescara.

Milik wordt in verband gebracht met Juventus, AS Roma en Tottenham Hotspur. "We zijn vorig jaar heel duidelijk geweest, we hebben hem gezegd dat hij zijn contract moest verlengen. Maar dat weigerde hij en hij weet hoe wij daarover denken", aldus trainer Gennaro Gattuso tegen Sky Sport Italia.

Napoli wil Milik per se deze zomer verkopen. "Als hij geen nieuwe club vindt, dan komt hij in een moeilijke situatie terecht. We hebben immers al twee nieuwe aanvallers aangetrokken. Er is geen plek meer voor hem", windt Gattuso er geen doekjes om. De door onder meer Manchester City en Paris Saint-Germain begeerde Kalidou Koulibaly hoeft niet weg. "Als niet aan zijn vraagprijs wordt voldaan, dan gaat hij niet weg."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen