Lieftink poeiert De Graafschap naar ruime zege op Roda

12 september 2020, 18:21

De Graafschap heeft aangetoond dat het een van de topfavorieten voor promotie naar de Eerste Divisie is. Op de Vijverberg versloeg het een tegenvallend Roda JC met 4-0, onder meer door twee prachtige afstandsschoten van middenvelder Elmo Lieftink.

De middenvelder kwam deze zomer over van Go Ahead Eagles, dat niet aan zijn salariseisen kon voldoen. De Graafschap kan dat wel en zal daar geen spijt van hebben gehad. Lieftink maakt een prima indruk in de eerste weken van de competitie, met zijn twee goals tegen Roda als voorlopig hoogtepunt. Binnen een kwart wedstrijd had hij twee schoten van afstand in het netje gelegd. Eerst van een meter of dertig, een paar minuten later met een volley vanaf de rand van de zestien. Het povere Roda bracht er voor rust weinig tegenin.

Drie minuten na rust was het duel beslist na de 3-0 van Daryl van Mieghem. De 4-0 van Ralf Seuntjens, een intikker van dichtbij na een uur spelen, was het slotstuk van een sterk duel van de Doetinchemmers. De 4-0 overwinning betekent dat De Graafschap na twee duels nog foutloos is. Roda liet voor het eerst punten liggen, na twee eerdere zeges.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen