Van Polen beleefde 'kutwedstrijd': "Er zit zo veel meer in"

13 september 2020, 10:12

Bram van Polen werd niet vrolijk van de wedstrijd die PEC Zwolle zaterdag speelde tegen Feyenoord (0-2). De aanvoerder van PEC die centraal achterin speelde vond dat er kansen lagen die niet werden benut door zijn formatie. Ook was hij niet blij met arbiter Bas Nijhuis.

Van Polen kreeg een gele kaart nadat hij boos werd op de arbiter, die Reza Ghoochannejhad geen penalty gaf. "Ik heb het wel vaker aan de stok met Nijhuis", aldus de captain tegenover FOX Sports. "Dat hoort er ook wel een beetje bij. Af en toe laat ik me weleens gaan. Ik vond dat hij heel snel tegen ons floot. Het zijn altijd van die dingen. Zo'n bal bij Reza, dan knapt er iets bij me. Dan scheld ik hem de huid vol. Dat kan niet, maar het zit dan even in mijn hoofd. Ik was daarna wel redelijk rustig. Hij zei al: 'Nog één keer en ik stuur je eraf.' Tegen topploegen moet je de grens opzoeken en dat doe ik."

PEC verloor uiteindelijk door twee goals van Steven Berghuis met 0-2. "Dit was echt niet nodig. Kutwedstrijd… Er zit zo veel meer in. Wat zij wel doen, twee keer dodelijk zijn, dat doen wij niet. We controleerden de wedstrijd en waren de betere ploeg. In het begin hadden we het even zwaar, daarna stond het beter. We creëerden niet heel veel, maar Feyenoord ook niet. Tot de zestien is het leuk bij ons maar we moeten onszelf belonen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen