Liverpool en United beschuldigd van chantage in Thiago-soap

13 september 2020, 13:48

De toekomst van Thiago Alcántara ligt nog allerminst vast. De Spaanse middenvelder leek zijn aflopende contract bij Bayern München te gaan verlengen, maar sloeg plots een andere weg in toen hij aangaf toch een nieuwe uitdaging te willen. Voormalig Bayern-voorzitter Uli Hoeness is niet te spreken over de gang van zaken en beschuldigt Liverpool en Manchester United van een 'stijlloos' spelletje.

In het Duitse voetbalpraatprogramma Doppelpass legt Hoeness dat uit. "Ogenschijnlijk is hij met Liverpool of Manchester United - of beide - al rond. Beide clubs bluffen nu, want er is nog geen officieel bod gekomen. Dat is in mijn ogen stijlloos. Ze proberen ons te chanteren door te wachten op de laatste week van deze transferperiode en dan met een laag bod te kunnen komen."

Het contract van Thiago loopt in de zomer van 2021 af. Bayern hoopte de 29-jarige middenvelder te kunnen verleiden met een vierjarig contract, maar Hoeness verwacht nu 'hete laatste weken' op de transfermarkt. "Er begint een stijl te komen, ook bij grote clubs, die ik nog nooit heb meegemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen