Ten Hag dolblij met moeizame winst: "Het is een superzondag"

13 september 2020, 17:02

Het spel was niet super, maar Ajax liet met een man minder wel strijdlust zien tegen Sparta. De ploeg won met 0-1 door een doelpunt van Antony en dat stemt Erik ten Hag tevreden. De hoofdtrainer is blij met hoe zijn ploeg de punten over de streep getrokken heeft.

"We hebben het geweldig gedaan in ondertal", sprak Ten Hag na de wedstrijd in de persconferentie. "Met het team bedoel ik ook de wissels, dus complimenten. De ploeg had een super spirit en heeft het tactisch uitstekend uitgevoerd. Dus ik ben heel tevreden zeker omdat we zolang niet hebben gespeeld. Als je niet met mooi voetbal kunt winnen, dan moet je nog steeds winnen. Het is een superzondag. Het is jammer dat je zo vroeg met tien man staat want dan wordt het voetbal anders."

Al vroeg in de wedstrijd kreeg Nicolás Tagliafico een rode kaart. Toen Ten Hag naar zijn mening werd gevraagd, hield de coach zich stil ondanks toch iets van een mening te geven. "In het openbaar vind ik daar niets van", sprak de trainer. "Wat ik er van vind, blijft tussen mij en de arbitrage." De coach verklaarde eveneens waarom hij Zakaria Labyad slachtofferde om Sergino Dest in te brengen. "Je wilt aanvallers houden en Dest is een aanvallende back, want je wilt de wedstrijd winnen. Hij heeft uitstekend gedaan want verdedigend is het ook een terriër."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen