Spoorboekje: AZ vervolgt jacht op Champions League-ticket

15 september 2020, 07:00   Bijgewerkt: 14 september 2020, 23:48

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 15 september.

Wedstrijden

Dinamo Kiev - AZ (19.00 uur)

Na de ontsnapping tegen Viktoria Plzen wacht voor AZ niet alleen een zwaardere tegenstander, maar ook nog eens een uitwedstrijd in Oekraïne. Een zege is vereist om de volgende voorronde van de Champions League te halen. Daarvoor zou het prettig zijn dat Calvin Stengs en Oussama Idrissi weer inzetbaar zijn voor Arne Slot, die Pantelis Hatzidiakos weer bij de selectie heeft genomen

FC Volendam - NEC (21.00 uur)

De competitiestart van promotiekandidaat FC Volendam valt behoorlijk tegen. De ploeg van trainer Wim Jonk speelde gelijk bij Telstar (2-2) en verloor thuis verrassend van Jong FC Utrecht (0-1). Thuis tegen NEC zal 'Het Nieuwe Oranje' moeten winnen om niet al snel achterop te raken in de titelstrijd van de Eerste Divisie. NEC heeft twee punten meer en staat veertiende. De Nijmegenaren wonnen vrijdag nog met 2-1 van Jong Ajax. 

Montpellier - Olympique Lyon (21.00 uur)

Na het doelpuntloze gelijkspel bij Girondins Bordeaux (0-0) staat Olympique Lyon na twee duels op vier punten in Ligue 1. Aanvoerder Memphis Depay kreeg na het duel met Bordeaux de nodige kritiek, omdat hij er met zijn hoofd niet helemaal bij zou zijn vanwege een mogelijke transfer naar FC Barcelona. Wordt het mogelijk zijn laatste duel voor Lyon in en tegen Montpellier?

Voetbal op tv

18.45 uur: Almere City - TOP Oss, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

19.00 uur: Dinamo Kiev - AZ, SBS 6, live verslag van het duel in de voorronde van de Champions League

21.00 uur: Cádiz CF - Atlético Madrid, Ziggo Sport, live verslag van het La Liga-duel

21.00 uur: FC Volendam - NEC, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen