'Bod Atalanta op Lammers weer onbeantwoord door PSV'

14 september 2020 – Een nieuw bod van Atalanta Bergamo op Sam Lammers is door PSV opnieuw onbeantwoord gebleven. Hoewel Italiaanse media al melden dat de spits op weg is naar de ploeg van Marten de Roon en Hans Hateboer, zit de zaak naar verluidt nog steeds op slot. De onderhandelingen zijn zelfs nog steeds niet geopend.  

'Bod Atalanta op Lammers weer onbeantwoord door PSV'

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens de krant zou Atalanta ongeveer acht miljoen inclusief bonussen willen betalen voor de 23-jarige Lammers. Voor PSV is dat bedrag te laag. Hoewel de directie van PSV nog altijd in de clinch ligt met de zaakwaarnemer van de bij PSV opgeleide spits, is de samenwerking tussen Lammers en Roger Schmidt nog altijd prima. Mede daarom startte Lammers tegen FC Groningen (1-3) ook gewoon in de basis. Na 51 minuten werd hij met een lichte bovenbeenblessure vervangen door Noni Madueke, die daarna overigens een van de uitblinkers werd.

PSV wil Lammers eigenlijk niet verkopen. Daarom is het nog niet voor honderd procent zeker dat hij alsnog vertrekt naar de Italiaanse verrassing, die afgelopen seizoen tot de kwartfinale van de Champions League reikte. Bij een beter bod van Atalanta zal PSV in overleg moeten met Lammers en zijn zaakwaarnemer hoe dit op te lossen. Er was al sprake van een overeenkomst over een nieuw contract, maar de handtekening ontbrak. Daardoor heeft hij in 2021 een aflopende verbintenis. 

PSV

gerelateerd