Oosterwolde verrast bij FC Twente, dat dinsdag extra oefent

14 september 2020, 14:45

Jayden Oosterwolde (19) was een van de verrassingen afgelopen weekend bij FC Twente. De jeugdigde verdediger hield aanwinst Gijs Smal uit de basiself en gaf binnen tien minuten een assist op Quincy Menig. "Ik dacht: misschien komt die spanning nog wel, maar het kwam niet."

Dat zei de back tegenover TC/Tubantia over zijn eerste optreden namens FC Twente in de Eredivisie. In de voorbereiding maakte hij al een uitstekende indruk en daardoor houdt hij Smal - toch wel enigszins verrassend - op de bank. "Het grote verschil met Fortuna was dat wij er veel meer energie in legden", vertelt Oosterwolde. "Wij hebben de hele wedstrijd de druk erop gehouden. We hebben het goed gedaan."

Extra oefenwedstrijd

De Tukkers spelen dinsdagmiddag bovendien een extra oefenwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. FC Twente treedt volgens de regionale ochtendkrant aan met de spelers van het eerste die niet in actie kwamen tegen Fortuna Sittard en spelers van het O21-team. Een aantal jongens heeft namelijk nog speelritme nodig in de voorbereiding op de rest van het Eredivisie-seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen