'Wijnaldum kiest niet voor Barça, wel vertrek van Vidal'

14 september 2020, 15:36

Georginio Wijnaldum (29) lijkt Liverpool toch trouw te blijven. Ondanks de geruchten dat hij zou vertrekken naar het FC Barcelona van Ronald Koeman, heeft een goed gesprek met trainer Jürgen Klopp er vermoedelijk toe geleid dat Wijnaldum toch bij de Engelse landskampioen wil blijven. Ondanks de mogelijke afzegging van Wijnaldum, vertrekt Arturo Vidal naar alle waarschijnlijkheid wel gewoon uit Barcelona.

Het contract van Wijnaldum loopt komende zomer (2021) af, waardoor Liverpool nu nog een transfersom kan vangen voor de veelzijdige middenvelder. Toch heeft Klopp er na het onderhoud met Wijnaldum vertrouwen in dat de sterkhouder op Anfield blijft spelen, meldt El Mundo Deportivo. Volgens de Spaanse krant richt FC Barcelona zijn pijlen nu op oude bekende Thiago Alcantara, die ook op het lijstje staat van Liverpool. Thiago won afgelopen seizoen nog de Champions League met Bayern München, maar lijkt niet onwelwillend tegenover een vertrek te staan uit Duitsland. Koeman had de voorkeur voor Wijnaldum, de clubleiding in Catalonië wilde Thiago sowieso liever. 

In Barcelona zou Thiago dan de opvolger kunnen worden van Vidal, die op weg is naar de uitgang omdat Koeman hem niet nodig heeft. Vidal zou in de belangstelling staan van Inter, waar hij herenigd kan worden met trainer Antonio Conte. Beide werkten tussen 2011 en 2014 al succesvol samen bij Juventus. De onderhandelingen met Inter zouden in de laatste fase zitten, waardoor de transfer snel kan worden beklonken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen