Kamp-Martínez ontkent geruchten: "Hij blijft bij Inter"

14 september 2020, 20:57

Lautaro Martínez is in tegenstelling tot wat maandag in Italiaanse media werd beweerd niet op weg naar Real Madrid. Zijn zaakwaarnemer, Beto Yaque, heeft de geruchten over een transfer naar De Koninklijke naar het rijk der fabelen verwezen. Martínez staat eveneens niet voor een overgang naar FC Barcelona.

De entourage van Martínez was maandag aanwezig in Milaan voor een gesprek met de clubleiding van Inter. Volgens Sport Mediaset omdat Real Madrid een bod zou hebben uitgebracht op de Argentijnse spits, maar daar lijkt weinig van te kloppen. "Real Madrid? Er is absoluut niets gaande. Daar hebben we het niet over gehad, ook niet over Barcelona. Lautaro blijft bij Inter", vertelde Yaque na het gesprek aan diverse Italiaanse media.

Martínez leek lang op weg naar Barça. De Catalaanse club sprak met Inter over een transfer van de 23-jarige Argentijnse aanvaller, maar de gesprekken zouden al enige tijd stilliggen. Martínez ligt nog tot medio 2023 vast bij Inter. In zijn contract heeft hij een ontsnappingsclausule van 111 miljoen euro staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen