Jong Ajax ook na mini-topper tegen PSV nog puntloos

14 september 2020, 20:54

De mini-topper tussen Jong Ajax en Jong PSV is door de Eindhovense beloften met 1-2 gewonnen. De bezoekers speelden de laatste twintig minuten met een man minder na een rode kaart voor Justin de Haas, maar hielden met enig geluk stand. Zo waren de Amsterdammers in de slotfase tot driemaal toe heel dicht bij de gelijkmaker.

Onder toeziend oog van onder meer Erik ten Hag maakte De Haas na een kleine twintig minuten spelen de openingstreffer. De twintigjarige verdediger schoot een vrije trap fraai achter Dominik Kotarski. Niet veel later viel ook de 0-2. Met zijn eerste profdoelpunt verdubbelde Cheick Touré de marge. Jong Ajax gaf zich niet gewonnen en kwam nog voor rust via Jurgen Ekkelenkamp terug tot 1-2.

Na rust werd niet meer gescoord, maar gebeurde er wel van alles. Zo was Damian Timan dicht bij de 1-3, maar raakte hij de paal. Jong PSV kwam niet veel later met tien man te staan nadat De Haas zijn tweede gele kaart pakte. Jong Ajax ging op jacht naar de gelijkmaker en was via Naci Ünüvar (paal), Brian Brobbey (bal van de lijn) en Terence Douglas (paal) nog dicht bij de 2-2, maar die zat er niet in. Jong PSV staat door de zege op zes punten uit drie wedstrijden, terwijl Jong Ajax nog puntloos is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen