De Telegraaf: Memphis vervolgt zijn loopbaan bij FC Barcelona

15 september 2020, 00:27

Memphis Depay gaat Olympique Lyon verruilen voor FC Barcelona, zo verzekert De Telegraaf. De 26-jarige aanvaller wordt in Camp Nou herenigd met Ronald Koeman, met wie hij bij het Nederlands elftal succesvol samenwerkte. Barça wil de deal deze week bevestigen en Memphis vervolgens presenteren.

Memphis wordt al enige tijd gelinkt aan een overgang naar FC Barcelona. Hij moet de eerste aankoop worden van Koeman, die Georginio Wijnaldum ook op zijn verlanglijstje zou hebben staan. Barça gaat volgens bovengenoemd dagblad een transfersom van in totaal dertig miljoen euro betalen voor Memphis: 25 miljoen direct en vijf miljoen na het seizoen. Met bonussen kan het totale bedrag met nog eens twee miljoen euro oplopen.

De komst van Memphis betekent dat het vertrek van Luis Suárez onvermijdelijk is. De Uruguayaanse aanvaller kreeg vlak na de aanstelling van Koeman al te horen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. Juventus lijkt op dit moment de beste papieren te hebben om Suárez in te lijven. Ook Atlético Madrid wordt genoemd als mogelijke bestemming.

Op de komst van Wijnaldum lijkt Koeman niet meer te hoeven rekenen. De Oranje-middenvelder zou vorige week een verhelderend gesprek met Liverpool-trainer Jürgen Klopp hebben gevoerd en is nu in afwachting van een contractvoorstel tot minstens de zomer van 2021.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen