Spoorboekje: Europees duel Willem II, Koemans Barça speelt ook

16 september 2020, 08:57

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 16 september.

Wedstrijden

Progrès Niederkorn - Willem II (18.30 uur)

Het Europese avontuur begint voor Willem II. De Tilburgers zijn het aan hun stand verplicht om ten koste van Progrès Niederkorn de derde voorronde van de Europa League te bereiken. Daarna wacht de ploeg van trainer Adrie Koster waarschijnlijk een wedstrijd tegen Rangers. Maar dat is natuurlijk pas voor later. De focus ligt eerst op de ontmoeting in Luxemburg.

FC Barcelona - Girona (19.00 uur)

Ronald Koeman luisterde zaterdag zijn officieuze debuut als trainer van FC Barcelona op met een 3-1 zege tegen Gimnàstic de Tarragona. Vanavond komen de Catalanen weer in actie. Met Girona staat een op papier sterkere tegenstander op het programma. Op 27 september begint het Barça-avontuur eigenlijk écht voor Koeman. Dan opent Barcelona het seizoen met een competitiewedstrijd tegen Villarreal.

Paris Saint-Germain - FC Metz (21.00 uur)

Twee wedstrijden, nul punten. Paris Saint-Germain stond een paar weken geleden nog in de Champions League-finale, maar is het seizoen dramatisch begonnen. Na de nederlaag in de openingswedstrijd tegen RC Lens (1-0) verloren de Parijzenaars zondag van Olympique Marseille (0-1). In de slotfase van de Franse klassieker sloeg de vlam in de pan en kregen Neymar, Layvin Kurzawa én Leandro Parades rood. Zij zijn er vanavond niet bij.

Voetbal op tv

18.30 uur: Progrès Niederkorn - Willem II, RTL 7 - live verslag duel in voorronde Europa League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen