Feyenoord heeft met entree van Spajic meer opties in defensie

15 september 2020 – De overgang van Uros Spajic naar Feyenoord is in kannen en kruiken. De 27-jarige verdediger komt voor de rest van het seizoen over van het Russische Krasnodar. De speler uit Servië geeft Dick Advocaat meer opties in het centrum van de defensie waar versterking zo gewenst was.

Feyenoord heeft met entree van Spajic meer opties in defensie

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Feyenoord zocht al langer naar een nieuwe centrale verdediger, maar omdat de portemonnee vrijwel leeg was viel dat niet mee. Met de huurdeal van Spajic is er nu toch een oplossing gevonden. De 27-jarige speler moet Advocaat extra opties geven. Omdat Eric Botteghin afgelopen weekend geschorst was, moest rechtsback Lutsharel Geertruida noodgedwongen in het centrum opereren. Spajic biedt Advocaat nu extra opties. Hij speelde tot dusver elf interlands voor zijn land maar had bij Krasnodar geen uitzicht meer op speeltijd.

Technisch directeur Frank Arnesen is blij. "Het is bekend dat we graag nog een centrale verdediger wilden toevoegen aan de selectie. Met de komst van Uros Spajic is dat gelukt én voegen we niet alleen een extra optie, maar ook extra ervaring toe aan de achterste linie van de groep."

Feyenoord

gerelateerd