Heracles bindt Zagreb-talent met oog op toekomst

15 september 2020, 16:39

Net als Feyenoord heeft ook Heracles Almelo dinsdag een Kroatische verdediger aan boord gehaald. De ploeg uit Overijssel meldt dat de twintigjarige Mateo Les wordt overgenomen van Dinamo Zagreb. Hij wordt gekocht met het oog op de toekomst, benadrukt de club.

De twintigjarige speler komt het best tot zijn recht als linker centrale verdediger. Hij heeft voor drie seizoenen getekend, met de optie op een extra seizoen. Daaruit blijkt dat het vertrouwen in hem groot is. "Mateo krijgt hier de tijd en ruimte om verdere stappen te maken in zijn ontwikkeling", vertelt technisch directeur Tim Gilissen over de komst van de jonge Kroaat. "Op termijn zal hij de concurrentiestrijd aan moeten gaan in het hart van de defensie."

Les speelde sinds zijn veetiende in de jeugdopleiding van Dinamo Zagreb en kan dus echt een kind van de club genoemd worden. Heel bewust kiest hij er nu voor om in Nederland te gaan spelen. "Ik laat Kroatië achter voor een mooi nieuw avontuur. De overgang naar Heracles Almelo is voor mij een goede volgende stap. Ik ben jong, kan nog veel leren en weet dat deze club me daarin wil en kan ondersteunen. Mijn doel is om op termijn basisspeler te worden en Heracles Almelo te vertegenwoordigen in de Eredivisie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen