Heerenveen vindt in Amerikaan Llanez zevende zomeraanwinst

15 september 2020, 18:10

Het duurde even, maar inmiddels gaat het erg hard met de nieuwe spelers bij sc Heerenveen. De Friezen hebben dinsdag de aanvalslinie een impuls gegeven met de Amerikaan Ulysses Llanez. De negentienjarige aanvaller wordt voor een jaar gehuurd van VfL Wolfsburg. Hij is de zevende aanwinst van de Eredivisie-club.

Hij gaat in Friesland met rugnummer zeven opereren. De international van Amerika doorliep de jeugdopleiding van LA Galaxy en vertrok vorig jaar zomer naar Wolfsburg. Daar was hij voor de Onder 19-ploeg elf keer trefzeker in zestien duels. Tot een doorbraak in het eerste van de Bundesliga-club kwam het echter niet, waardoor hij nu aan de slag gaat in Heerenveen.

Technisch manager Gerry Hamstra verwacht veel van de nieuwe aanvaller. "Ulysses is een behendige, snelle buitenspeler die sterk is in de een-tegen-eenduels. Hij heeft een goede actie in huis en kan een doelpunt maken. Hij geeft ons meer opties op de flanken. We zijn blij dat we een groot talent als Ulysses aan onze selectie hebben kunnen toevoegen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen