RKC gaat aan de haal met oud-Fortuna-spits Damascan

15 september 2020, 20:41

RKC Waalwijk toont zich slagvaardig op de transfermarkt. De Brabanders trokken vorige week al Finn Stokkers aan en hebben nu weer beet. De club meldt dat Vitalie Damascan wordt overgenomen van Torino. Het gaat om een verhuurperiode van een jaar.

De 21-jarige international van Moldavië is al bekend met de Eredivisie, aangezien hij vorig seizoen al bij Fortuna Sittard speelde. "Met de komst van Vitalie hebben we de spitspositie, zoals gewenst, dubbel bezet", zegt directeur Frank van Mosselveld tevreden. "We wilden graag een spits aan de selectie toevoegen die beschikt over de specifieke kwaliteiten die past bij onze speelstijl. In de voetballer Vitalie hebben we die gevonden. Hij is een doelgerichte speler die onze technische staf meer opties geeft om de aanvalslinie in te vullen."

Damascan deed het afgelopen seizoen zeker niet slecht bij Fortuna door zes keer te scoren in negentien optredens in de Eredivisie. RKC kan de doelpunten goed gebruiken, aangezien scoren vorig seizoen het grote probleem was.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen