'Koeman zet Frenkie in basis, wellicht toch kansen Suárez'

16 september 2020, 11:25   Bijgewerkt: 16 september 2020, 13:18

Ronald Koeman speelt woensdagavond zijn tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding met FC Barcelona. Anders dan in het eerste oefenduel staat Frenkie de Jong vermoedelijk wel in de basis. Luis Suárez is er nog niet bij, toch is een rentree van hem in de A-selectie nog niet uitgesloten, wat eerder wel het geval leek.

Dat schrijft El Mundo Deportivo. Ansu Fati is er nog niet bij, hij liep vorige week een lichte blessure op en is voor de seizoensstart tegen Villarreal zelfs nog een twijfelgeval. Miralem Pjanic (trainingsachterstand) en Samuel Umtiti (revaliderende) zijn er woensdagavond in elk geval nog niet bij. Datzelfde geldt voor de veel minder bekende Miranda en Ilaix Moriba.

Vermoedelijk opstelling: Neto; Semedo, Piqué, Lenglet, Junior; Riqui Puig De Jong; Messi, Coutinho, Dembélé; Griezmann

Toekomst Suárez

Verder kwam ook naar buiten dat Koeman tóch mogelijk weer gaat samenwerken met Suárez. De spits zou hebben gehoord dat wanneer het niet tot een transfer komt in deze zomer - de opties worden naar verluidt met de dag moeilijker voor de oud-Ajacied - dat hij toch weer wordt opgenomen in de A-selectie. Eerder liet de coach doorschemeren dat er hoe dan ook geen toekomst was voor Suárez.

Naast Suárez mogen Arturo Vidal, Samuel Umtiti, Firpo Júnior (ondanks zijn vermoedelijke basisplaats woensdagavond), Miranda, Todibo, Wague, Rafinha, Aleñá, Oriol Busquets, Matheus en Martin Braithwaite nog vertrekken deze zomer bij FC Barcelona. SPORT schreef dat de Catalanen oplossingen zoeken voor deze voor Koeman overbodige spelers.

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen