'Heerenveen heeft Hauge en Ekkelenkamp op het lijstje'

16 september 2020, 13:29   Bijgewerkt: 16 september 2020, 13:34

Heerenveen is ondanks het recente transfergeweld voorlopig nog niet uitgeshopt. Jan Paul van Hecke trainde al mee, maar de deal is nog altijd niet officieel naar buiten gekomen. Verder staan Jurgen Ekkelenkamp en Jens Petter Hauge nog op het verlanglijstje van de Friezen, die tevens nog een tweede doelman willen presenteren.

Dat schrijft Voetbal International althans. 'Een tweede doelman is nu prioriteit. Komen er voor het middenveld en de voorhoede nog interessante spelers beschikbaar, dan houdt Heerenveen zijn ogen open', schrijft het weekblad. Ekkelenkamp mocht niet naar FC Twente omdat Ajax niet wilde meewerken, maar zelf staat de middenvelder wel open voor een verhuur. Linksbuiten Hauge (Bødø/Glimt) is ook een transfertarget, net als in de winterstop.

Destijds werd Runar Espejord gehaald, maar hij bleek vooralsnog een enorme flop bij sc Heerenveen. Mocht hij vertrekken, komt er ook nog een extra spits naar het Abe Lenstra Stadion. Datzelfde geldt voor Mitchell van Bergen: ook als hij vertrekt wordt er nog een directe vervanger gestrikt.

"Onze voorbereiding was verre van ideaal, maar daar hoeven we het niet gelukkig nog een keer uitgebreid over te hebben. De wedstrijd tegen Willem II heeft ons in alle opzichten goed gedaan en bovendien voor wat rust gezorgd", stelt technisch directeur Gerry Hamstra. "Maar als ik één voordeeltje van die moeizame weken moet noemen, is het dat we veel jonge jongens aan het werk hebben gezien. Van die jongens kwamen Rami Hajal, Arjen van der Heide en Couhaib Driouech kwamen afgelopen weekend ook in actie in de competitie. Ze hebben zichzelf goed laten zien. Mooi voor die jongens en mooi voor ons."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen