Spelers PSG en Marseille zwaar beboet voor knokpartij

16 september 2020, 23:20

De incidenten tijdens het competitieduel tussen Paris Saint-Germain en Olympique Marseille hebben voor woede gezorgd bij de Franse voetbalbond. Tijdens het competitieduel werden er afgelopen zondag liefst vijf rode kaart uitgedeeld en dus moeten de spelers zwaar boeten.

De leiding van de Ligue 1 heeft woensdag laten weten welke straffen er worden uitgedeeld aan de spelers. Layvin Kurzawa van PSG komt er het slechtst vanaf, hij krijgt voor zijn aandeel in de knokpartij liefst zes wedstrijden schorsing aan zijn broek. Jordan Amavi van Marseille moet drie duels brommen en Neymar, die toen juist net terugkeerde, krijgt twee duels plus één voorwaardelijk. Datzelfde geldt voor zijn ploeggenoot Leandro Paredes. Dario Benedetto van Marseille is voor één duel geschorst.

Daarmee is het laatste woord in de zaak overigens nog niet gezegd. Neymar beschuldigde Alvaro namelijk van racisme. Daar start de Franse bond nog een onderzoek naar. Ook voor Angel Di Maria krijgt de zaak mogelijk nog een vervelend staartje; de bond onderzoekt of hij gespuugd heeft naar de Marseille-verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen