'Koeman mag door afhandeling Setién nog niet op de bank zitten'

16 september 2020, 23:54

FC Barcelona heeft nog wat losse eindjes te verwerken wat betreft het vertrek van Quique Setién. De oefenmeester werd na het Champions League-drama tegen Bayern München op straat gezet, maar alle formaliteiten zijn nog niet afgerond. Cadena COPE komt woensdag met het grote nieuws naar buiten dat Ronald Koeman daardoor nog niet op de bank mag zitten bij officiële wedstrijden van de club.

Woensdag zat Koeman voor de tweede keer in de dug-out van Barcelona, dat mede door twee goals van Messi met 3-1 won van Girona. Omdat het een oefenduel betrof, mocht Koeman gewoon plaatsnemen op de bank. Bij officiële wedstrijden mag dat op dit moment echter nog niet omdat Barcelona nog geen schikking heeft getroffen met zijn voorganger. Zodoende is de inschrijving van Koeman ook nog niet afgerond en kan hij dus niet officieel op de bank plaatsnemen.

Het is nu aan Barcelona om dat probleem snel uit de wereld te helpen. Zaterdag speelt Barcelona nog een oefenduel, maar de week daarna gaat het echt beginnen met een competitiewedstrijd tegen Villarreal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen