Zware blessure Bernat biedt Bakker uitzicht op speeltijd

17 september 2020, 13:30   Bijgewerkt: 17 september 2020, 13:35

Paris Saint-Germain heeft een flinke domper te verwerken gekregen over Juan Bernat. De linksachter heeft een zware kruisbandblessure opgelopen en ligt in elk geval een half jaar uit de roulatie. De kans is zelfs groot dat hij de rest van dit seizoen helemaal niet meer in actie komt. Mitchel Bakker heeft zodoende een concurrent minder in de A-selectie van de Franse topclub.

Bernat kwam woensdagavond Bakker vervangen na een uur voetballen, maar zijn speeltijd tegen FC Metz pakte rampzalig uit. Hij liep een blessure op in de slotfase en dat blijkt een kruisbandkwetsuur te zijn. De elfvoudig international van Spanje wordt op korte termijn geopereerd en zal dan beginnen aan zijn lange revalidatie.

Zodoende is het relatief goed nieuws van Bakker, die ook zag dat Layvin Kurzawa voorlopig niet beschikbaar is voor PSG. De back kreeg een schorsing van liefst zes duels (!) naar aanleiding van het wangedrag wat hij vertoonde tegen Olympique Marseille. Zodoende lijkt Bakker vooralsnog de enige serieuze optie linksachterin voor Thomas Tuchel. Eerder in deze transferwindow weigerde de club hem te verhuren aan Celtic en dat beleek een goede zet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen