Gewoon veel fans bij Europese Supercup, niet bij Bundesliga-start

17 september 2020, 14:09

De strijd om de Europese Supercup wordt ondanks de toenemende corona-besmettingen gewoon met supporters gespeeld. In totaal zullen er zoals gepland zo'n twintigduizend fans aanwezig zijn bij het duel in Boedepest, waar ruimte is voor 67.000 supporters. Beide clubs (Bayern München en Sevilla) mogen bovendien drieduizend fans laten afreizen.

Dat heeft de UEFA laten weten. Het wordt de eerste officiële wedstrijd georganiseerd door de UEFA waarbij fans aanwezig mogen zijn. Dat er supporters uit Spanje en Duitsland in het stadion mogen, is op z'n minst opmerkelijk. Boedepest staat in Duitsland namelijk als risicogebied aangemerkt. Het is dan ook aannemelijk dat er voor 24 september nog veranderingen komen op dit gebied.

Lees ook: UEFA laat ruim twintigduizend fans toe bij Europese Supercup

Geen fans bij de Bundesliga-start

Waar er bij de Europese Suprcup wél fans aanwezig mogen zijn, start Bayern München vrijdagavond zonder publiek in eigen huis tegen Schalke 04. Het idee was om 7500 toeschouwers in het Allianz Stadium te laten, maar door het groeiend aantal besmettingen in München, is er vandaag (donderdag) toch besloten om geen supporters in het stadion te laten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen