'FC Groningen vindt multi-inzetbare back bij reserves Villarreal'

17 september 2020, 14:56   Bijgewerkt: 17 september 2020, 15:03

FC Groningen gaat zich vermoedelijk op korte termijn versterken met Miguel Ángel Leal (23). De links- annex rechtsachter komt vermoedelijk over van Villarreal, waar hij in het tweede elftal speelde. Op de flanken achterin zitten de noorderlingen tot dusver behoorlijk krap in de opties.

Dat schrijft RTV Noord althans. Na het vertrek van Amir Absalem en de blessure van Gabriel Gudmundsson was FC Groningen in elk geval op zoek naar een linksachter, nadat Django Warmerdam transfervrij naar FC Utrecht vertrok. Zodoende is de club uitgekomen bij de 23-jarige verdediger, wiens tot 2021 lopende verbintenis afgekocht moet worden.

Leal maakte nog geen speelminuten in de Primera Division, al zat hij na de coronastop wel elke keer bij de selectie. Eenmaal maakte hij minuten in de hoofdmacht van Villarreal, in de Copa del Rey. Bart van Hintum, Thomas Poll en Damil Dankerlui zijn de enige backs in de selectie van Danny Buijs, die daarom samen met technisch directeur Mark-Jan Fledderus (foto) node versterking zoekt achterin.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen