FC Groningen ziet Zivkovic terugkeren naar China

17 september 2020, 16:39   Bijgewerkt: 17 september 2020, 16:48

Richairo Zivkovic is niet langer op het trainingsveld van FC Groningen te bewonderen. De Groningers melden via de officiële kanalen dat de 23-jarige aanvaller terugkeert naar China. Zijn club Changchun Yatai heeft hem gevraagd terug te keren.

Zivkovic hield de voorbije tijd zijn conditie op peil in Groningen omdat de competitie waarin Changchun Yatai speelt stilligt. De Chinese club heeft Zivkovic nu weer nodig, waardoor Groningen afscheid van hem neemt. Marko Markovic, de stiefvader van Zivkovic, vertelt aan RTV Noord dat Changchun Yatai heeft besloten de aanvaller te verhuren aan een Chinese club die wél in actie komt.

Een nieuwe samenwerking tussen Groningen en Zivkovic is daarmee van de baan. Afgelopen weekend gaf de aanvaller nog aan bereid te zijn salaris in te leveren om te kunnen terugkeren op het oude nest. "Ik ken niet alle ontwikkelingen, maar we zijn een stapje verder. Maar van beide kanten moeten we nog zien hoe het gaat. En we zullen tot oplossingen moeten komen. Mijn club, FC Groningen en ik", zei hij tegen bovengenoemd medium. Water bij de wijn doen is niet meer nodig, want Zivkovic stapt vrijdag op het vliegtuig naar China.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen