Ontmoeting met Gerrards Rangers volgende halte van Willem II

17 september 2020, 18:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Willem II neemt het in de derde kwalificatieronde van de Europa League op tegen Rangers. De Schotse grootmacht plaatste zich donderdag met speels gemak voor de volgende voorronde door Lincoln Red Imps opzij te zetten (0-5). Willem II neemt het volgende week donderdag in Tilburg op tegen Rangers.

Halverwege de wedstrijd was duidelijk dat Rangers de volgende tegenstander van Willem II zou worden. Toen leidden de Schotten al met 0-2 door doelpunten van James Tavernier en Connor Goldson. Na rust scoorde Rangers nog drie keer. Alfredo Morelos, vorig seizoen twee keer trefzeker tegen Feyenoord, maakte er twee en ook routinier Jermain Defoe deed een duit in het zakje.

Willem II kwalificeerde zich woensdag voor de volgende voorronde door in Luxemburg met 0-5 te winnen van Progrès Niederkorn. Wordt ook Rangers donderdag verslagen, dan wacht de Tilburgers nog een play-offronde. De winnaar daarvan stroomt door naar de groepsfase van de Europa League. De loting voor de play-offs vindt vrijdag plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen