Gerrard looft Willem II: "Goede spelers en gevaarlijke aanvallers"

18 september 2020, 09:44

In de derde voorronde van de Europa League staat er voor Willem II een zeer interessant treffen op het menu. Op eigen veld spelen de Tilburgers namelijk tegen Rangers, dat donderdag met 0-5 won van Lincoln Red Imps FC op Gibraltar. Trainer Steven Gerrard kijkt uit naar het duel in Nederland.

Willem II plaatste zich woensdag al door Progès Niederkorn met 0-5 te verslaan. "We wonnen zonder problemen, maar we weten heel goed dat we de komende weken voor zwaardere uitdagingen komen te staan. Daarom moeten we snel terug naar ons gebruikelijke niveau, want dat hebben we donderdag niet gehaald", was Gerrard scherp na ede wedstrijd.

Aanstaande donderdag zal het voor de Schotse recordkampioen dus beter moeten, denkt de oefenmeester. "Hoewel Willem II ook niet op oorlogssterkte speelde, lieten ze het er allemaal wel makkelijk uitzien. Ze hebben echt goede spelers en gevaarlijke aanvallers. Bovendien: een team dat in Nederland in de top zes eindigt, verdient respect. We zullen het dus zelf beter moeten doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen