Van de Streek kan bijtekenen in Utrecht en denkt aan buitenland

18 september 2020, 09:48

Sander van de Streek twijfelt nog over zijn eigen toekomst. De 27-jarige middenvelder weet dat hij erg gewaardeerd wordt bij FC Utrecht en is met de club in gesprek over contractverlenging, maar wil ook nog graag in het buitenland aan de slag. Twijfels overheersen momenteel bij de middenvelder.

Utrecht wil graag door met de middenvelder, die drie jaar geleden overkwam van SC Cambuur. "Op dit moment ben ik niet bezig met een stap naar het buitenland, maar ik heb die ambitie nog wel", reageert de 27-jarige Van de Streek tegen het Algemeen Dagblad. "Ik weet alleen niet of nu het moment is. We zijn ook in gesprek met FC Utrecht, toch de club waar ik het al drie jaar hartstikke naar mijn zin heb gehad. In Nederland hoef ik niet per se ergens anders naartoe, maar ik zou nog wel een keer een leuk buitenlands avontuur willen meemaken."

De aanvallende middenvelder is voornamelijk van waarde met zijn doelpunten. In het afgelopen seizoen kwam hij mede door de coronacrisis niet verder dan vier goals, maar in de twee jaar daarvoor deed hij het uitstekend met negen en tien treffers.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen