PSV mogelijk tegen LASK Linz, Willem II wrijft in handen

18 september 2020, 10:14   Bijgewerkt: 18 september 2020, 13:57

De UEFA heeft vrijdagochtend de loting voor de vierde voorronde van de Europa League kenbaar gemaakt. PSV en Willem II komen komende week nog actie in de derde voorronde, maar weten wie ze zullen treffen als ze het tot de volgende ronde schoppen. Daarin moet PSV het mogelijk gaan opnemen tegen LASK Linz, terwijl Willem II eventueel kan rekenen op een topduel.

PSV werd in de derde voorronde gekoppeld aan Sloveense NS Mura. Als die ronde overleefd wordt, dan wacht eventueel een duel met LASK Linz. Dat betekent voor PSV een mogelijke hereniging met de Oostenrijkse ploeg. Junajska Streda, Rosenborg, Kolos Kovalivka, Antalyaspor en Rijeka zijn de mogelijke andere opponenten die getroffen kunnen worden.

Willem II moet het in de vierde voorronde opnemen tegen Rangers FC, wat uiteraard een loodzware klus is. Slaagt de ploeg van Adrie Koster erin om die opdracht te klaren, dan kan er eventueel weer tegen een sterke tegenstander worden gespeeld. Galatasaray, Tottenham Hotspur, Hajduk Split, Shkënija, Standard Luik, Vojvodina, APOEL Nicosia en Zrinjski kunnen dan uit de koker rollen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen