ADO heeft met Israëliër vijftiende aanwinst te pakken

18 september 2020, 11:06   Bijgewerkt: 18 september 2020, 11:18

Het regent versterkingen in Den Haag. ADO heeft vrijdag kenbaar gemaakt dat Ilay Elmkies dit seizoen wordt gehuurd van 1899 Hoffenheim. De twintigjarige middenvelder heeft nog een contract tot 2023 bij de Duitse club, maar had daar geen uitzicht op speeltijd.

In 2015 kwam de middenvelder bij Hoffenheim terecht, waar hij een goede indruk maakte in de jeugdopleiding. De middenvelder beleefde in mei van dit jaar zijn debuut in de Bundsliga en deed afgelopen winter nog mee in een oefenduel met ADO. Inmiddels heeft hij vier duels voor zijn land gespeeld, waaronder het duel van anderhalve week geleden met Slowakije. In dat Nations League-duel kwam hij zelfs tot scoren.

Martin Jol (Hoofd Technisch Hart) denkt dat ADO er goed aan doet om Elmkies aan de groep toe te voegen. "Ilay is een veelzijdige middenvelder, die door Alfred Schreuder bij de A-selectie van Hoffenheim is gehaald. Terwijl hij al een tijdje op onze radar stond, viel hij vorige week nog meer op dankzij zijn eerste doelpunt voor Israël. We zijn blij dat Ilay met zijn profiel voor onze club heeft gekozen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen