VVV weer op gras: "Helaas dit keer met weinig toeschouwers"

18 september 2020, 11:36

VVV-Venlo begon het Eredivisie-seizoen vorige week uitstekend met een 3-5 overwinning op FC Emmen. Vrijdagavond wacht de tweede wedstrijd van het jaar en dat belooft met een thuisduel met FC Utrecht een pittige te worden. Hans de Koning is benieuwd naar de opponent.

De Domstedelingen beginnen vrijdag pas aan de competitie. "Zij hebben veel gerouleerd in de voorbereiding. Normaal gesproken was Utrecht-AZ voor ons een graadmeter geweest voor de basis. Maar de spelopvattingen blijven wel hetzelfde. Hoe John denkt, en wat ie ook wil zien. Ze zullen alleen wellicht op een aantal plekken andere poppetjes hebben staan. Het is een ploeg die speelt met veel energie. Constant lopen en gaan, veel beweging, veel positiewisselingen. Een team met kwaliteit. Maar wij gaan vrijdag ons eigen ding doen en zorgen dat we een goed resultaat halen", zegt De Koning op de clubwebsite.

Op een resultaat te halen moet de nieuwe spits Georgios Giakoumakis weer in vorm zijn. Hij scoorde vorige week drie keer. "Als ik 'Jako' vandaag en gisteren zie trainen, straalt hij heel veel vertrouwen uit. Hij is een speler die alles altijd op 100% en met volle overgave doet. Dat is mooi om te zien."

Het treffen van vrijdag is overigens bijzonder omdat het voor VVV de eerste keer is op het nieuwe grasveld. "Helaas dit keer met weinig toeschouwers. Het is heel bizar, toen wij in Emmen scoorden hoorde je he-le-maal niets. Het valt helemaal dood op zo'n moment. Tsja, het is de tijd waarin we leven, maar dat is wel erg jammer. Vrijdag is ook weer een mooi affiche, want Utrecht heeft toch een aardige ploeg. Wij zullen de toeschouwers die de wedstrijd kunnen bezoeken én de mensen thuis een strijdend VVV laten zien", aldus De Koning, die beschikt over een fitte groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen