'Wolverhampton wil elf miljoen betalen voor talent Hoever (18)'

18 september 2020, 17:37

Ki-Jana Hoever (18) staat mogelijk voor een miljoenentransfer. De jongste debutant van Liverpool in de FA Cup ooit wordt namelijk serieus in verband gebracht met Wolverhamtpon Wanderers. Die club zou liefst elf (!) miljoen euro over hebben voor het verdedigende talent van The Reds.

Dat schrijft The Daily Mail althans. Hoewel het een boulevardkrant betreft, wordt het nieuws wel als groot en exclusief gebracht door het medium. Bovendien kwam Goal later met hetzelfde nieuws. Hoever tekende weliswaar recent een nieuw langdurig contract bij Liverpool, de verwachting was sowieso dat hij komend seizoen verhuurd zou worden. Mogelijk wordt dat dus een permanent vertrek, als The Wolves daadwerkelijk de benodigde miljoenen op tafel leggen.

In totaal speelde het talent vier wedstrijden namens Liverpool, dat in hem wel een groot talent ziet. De verdediger debuteerde in januari 2019 tegen Wolverhampton, op wie hij dus een goede indruk maakte. Eerder speelde de centrale verdediger in de jeugdopleiding van Ajax, die hij in 2018 verruilde voor de Engelse grootmacht.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen