Van de Beek treurt na pijnlijke nederlaag: "Niet best"

19 september 2020, 22:05

Donny van de Beek beleefde een debuut met dubbele gevoelens bij Manchester United. De miljoenenaankoop, die deze zomer Ajax verruilde voor de Engelse topclub, ging ondanks zijn treffer ten onder tegen Crystal Palace. De middenvelder was enorm teleurgesteld over de zwakke start.

"Je eerste wedstrijd voor de club, die wil je hoe dan ook winnen. Ik ben dan ook erg teleurgesteld", zei hij na afloop tegen Manchester United TV. "Thuis met 1-3 verliezen, dat is niet best." De nederlaag kwam hard aan bij Van de Beek, die als invaller binnen de lijnen kwam. "We hadden lekker getraind en ik had er een goed gevoel over. Maar we speelden te langzaam en we hadden te veel tijd nodig aan de bal. Crystal Palace speelde wel op tempo."

United betaalde deze zomer rond de veertig miljoen euro voor de Oranje-international. Coach Ole Gunnar Solskjaer liet de ex-Ajacied vanavond vanaf de bank beginnen, maar werd na rust als vervanger van Paul Pogba binnen de lijnen gestuurd. Ondanks zijn treffer ging United pijnlijk onderuit bij de Londense degradatiekandidaat.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen