Arsenal pakt in slotfase volle buit in derby tegen West Ham

19 september 2020, 22:53   Bijgewerkt: 19 september 2020, 23:19

Arsenal heeft de sterke seizoensstart in de Premier League-seizoen een gevolg gegeven. De topclub, die dit seizoen de elite wil aanvallen, stal in de slotfase de zege. Stadsgenoot West Ham United werd met 2-1 verslagen. Daardoor staan The Gunners op zes punten uit twee duels.

Invaller Eddie Nketiah groeide met zijn treffer in de 85ste minuut uit tot matchwinner. Arsenal begon vorige week uitstekend met een klinkende 0-3 zege op bezoek bij Fulham, maar had het in de Londense derby tegen West Ham lastig. De thuisploeg had de bal, maar het was West Ham dat de kansen creëerde. Na de openingstreffer van Alexandre Lacazette, die voor zijn vijftigste Arsenal-goal tekende, werd Arsenal niet meer gevaarlijk. Tekenend was dat Arsenal slechts driemaal op doel schoot.

Michail Antonio trok vlak voor rust de stand gelijk, maar het bleek niet genoeg. Arsenal hoopt zich dit seizoen na magere jaren weer bij de top van de Premier League te voegen. De club zette die ambitie deze week kracht bij door het contract van sterspeler Pierre-Emerick Aubameyang te verlengen. De Gabonees bereidde de goal van Lacazette voor, maar kon zijn ploeg uiteindelijk niet naar de drie punten leiden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen