Wormuth bestempelt actie van Van der Water als 'pubergedrag'

20 september 2020, 18:59

Zonder Silvester van der Water verloor Heracles Almelo zondag met 4-0 van Willem II. Een pijnlijke uitslag, zeker ook omdat Heracles vorige week nog zo goed voor de dag was gekomen tegen ADO Den Haag. Trainer Frank Wormuth was niet blij met het feit dat Van der Water zich niet beschikbaar stelde voor het duel.

De buitenspeler was vorige week in vorm tegen ADO en staat in de belangstelling van MLS-club Orlando City. Hij wil zo graag naar die club verassen dat hij besloot om zondag niet te willen spelen voor Heracles. Wormuth was daar niet blij mee. "Ik heb in het verleden met kinderen gewerkt", knipoogde de coach bij FOX Sports. "Dat is een grapje, maar ik zie dit als pubergedrag. Hij heeft een contract en dat heeft hij te respecteren. Ik denk dat ik hem binnenkort nog wel zie, want hij heeft toch nog gewoon een contract bij ons?"

Technisch directeur Tim Gilissen sprak van 'werkweigering' en stelt dat de club het gedrag van de 23-jarige buitenspeler niet kan accepteren. Of er stappen worden ondernomen tegen de speler, is nu nog niet duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen