'ADO Den Haag hoopt Castaignos terug te halen naar Nederland'

21 september 2020 – ADO Den Haag heeft interesse in Luc Castaignos. De club uit de Hofstad hoopt de voormalig aanvaller van Feyenoord te kunnen verleiden voor een nieuw avontuur in Nederland. Momenteel staat hij onder contract in Zuid-Korea, waarvoor hij speelt namens tweededivisionist Gyeongnam.

'ADO Den Haag hoopt Castaignos terug te halen naar Nederland'

Dat schrijft De Telegraaf althans. De 27-jarige spits werd ooit een hele grote toekomst voorspeld, toen hij doorbrak in het eerste team van Feyenoord, dat hem verkocht aan Internazionale. Daar kon hij echter niet doorbreken, alvorens hij via FC Twente, Eintracht Frankfurt, Sporting Lissabon en Vitesse in Zuid-Korea terechtkwam.

Trainer Alexander Rankovic hoopt de spits te verleiden voor een terugkeer in de residentiestad. Hoeveel er op tafel moet komen om hem los te weken vanaf het tweede niveau in Zuid-Korea, is onbekend. Zeker is wel dat er door alle veranderingen bij ADO Den Haag nog wel wat extra stootkracht wenselijk is. Tot dusver maakte de club in de eerste twee duels nog geen enkele treffer.

Komst Morrison
Verder kwam gisteren (zondag) al naar buiten dat ADO Den Haag ook dicht bij het aantrekken van Ravel Morrison is. De transfervrije Engelsman werd in de winterstop ook al gelinkt aan de Eredivisie-club, maar destijds kwam het niet tot een overgang. Ditmaal wordt Morrison al op korte termijn gepresenteerd, zo is de verwachting van Omroep West.

Eredivisie

gerelateerd