Spoorboekje: FC Emmen praat met KNVB, Eerste Divisie-voetbal

22 september 2020, 07:00   Bijgewerkt: 21 september 2020, 23:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 22 september.

Nieuws

FC Emmen praat met KNVB

FC Emmen en de KNVB gaan vandaag om tafel om over de EasyToys-sponsoring te praten, weet RTV Drenthe. Als het gesprek niet het gewenste resultaat oplevert, dan zetten de Emmenaren het kort geding door.

Wedstrijden

Luton Town – Manchester United (21.15 uur)

Mag Donny van de Beek wel in de basis beginnen voor het duel in de League Cup? De middenvelder vond bij zijn officiële debuut direct het net in de verloren thuiswedstrijd tegen Crystal Palace (1-3), maar deed dat slechts als invaller. Daar spraken de Engelse media schande van, want de oud-Ajacied maakte een goede indruk. In de jacht op de League Cup zal Manchester United niet direct nog een flater willen slaan en dus willen winnen bij Luton Town.

Krasnodar – PAOK Saloniki (21.00 uur)

Gaat Tonny Vilhena dit seizoen wel de Champions League in met Krasnodar? Vorig seizoen ging het in de laatste voorronde mis tegen Olympiakos Piraeus, nu ontmoeten Vilhena en consorten opnieuw een Griekse tegenstander in de play-offs. Waar de eerdere voorrondes over enkele duels werden gespeeld, gaat het ditmaal om een dubbele ontmoeting. 

Excelsior – Telstar (18.45 uur)

De eerste thuiswedstrijd van Excelsior was een waar doelpuntenfestijn, met een 4-6 nederlaag tegen Almere City. Toch heeft trainer Marinus Dijkhuizen het aardig op de rit, want de andere twee duels in de Eerste Divisie werden wel gewonnen. Als er dinsdagavond een nieuwe zege volgt op Kralingen, dan is de seizoensstart uitstekend voor de Rotterdammers tegen Telstar, dat tot dusver vier punten behaalde. 

Voetbal op tv

18.45 uur: Excelsior – Telstar, FOX Sports 1, live verslag van het Eerste Divisie-duel

21.00 uur: FC Den Bosch – MVV, FOX Sports 1, live verslag van het Eerste Divisie-duel

21.00 uur: Slavia Praag – FC Midtjylland, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Maccabi Tel Aviv – Red Bull Salzburg, SBS6, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Krasnodar – PAOK Saloniki, Ziggo Sport Extra, live verslag van het Champions League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen