Van de Sanden vindt bij Wolfsburg nieuwe uitdaging

21 september 2020, 14:59

Shanice van de Sanden (27) heeft maandagmiddag een prachtige transfer gemaakt in het vrouwenvoetbal. De buitenspeelster stapt over van Olympique Lyon – de beste club in Europa – naar VfL Wolfsburg, de directe achtervolger van de Franse club. Ze gaat vanaf heden samen spelen met Leeuwin Dominique Bloodworth. 

Hoewel Van de Sanden recent haar contract bij Olympique Lyon verlengde, kijkt ze vooral uit naar haar nieuwe uitdaging. "Ik ben heel blij met mijn stap naar Wolfsburg. Een club die al jaren meedoet in de top van Europa", aldus de buitenspeelster. "Ik kijk er enorm naar uit om met deze club te gaan spelen voor prijzen. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging."

De twee teams speelden in de afgelopen vijf Champions League-finales driemaal tegen elkaar, maar werd elke keer gewonnen door Lyon. Van de Sanden was bij de Franse formatie echter voornamelijk invaller, terwijl ze in Duitsland een basisspeelster zal worden. In Duitsland komt ze met Bloodworth een collega-international tegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen