NAC Breda wint ook in Utrecht en staat op twaalf uit vier

21 september 2020 – NAC Breda heeft maandagavond ook de vierde competitiewedstrijd van het seizoen gewonnen. Op bezoek bij Jong FC Utrecht boekte het team van trainer Maurice Steijn een 0-2 zege. De Parel van het Zuiden gaat door de overwinning op Sportcomplex Zoudenbalch alleen aan kop in de Eerste Divisie.

NAC Breda wint ook in Utrecht en staat op twaalf uit vier

Terwijl de spelers van NAC Breda zich voorbereidden op de wedstrijd in Utrecht, kreeg concurrent De Graafschap een pak slaag van Jong AZ. De club uit Breda liet zich maandag niet verrassen door een Jong-team. Na twintig minuten namen de bezoekers de leiding via Nick Venema. Hij was vroeg in de wedstrijd als invaller binnen de lijnen gekomen omdat Lex Immers vanwege een blessure de strijd moest staken.

De 0-1 bleef lang op het scorebord staan, mede doordat NAC-doelman Nick Olij een sterke wedstrijd keepte. Een kwartier voor tijd viel de beslissing. De veelbesproken Sydney van Hooijdonk maakte uit een counter de 0-2. Het was alweer zijn vierde doelpunt in drie wedstrijden.

NAC vervolgt zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen Jong PSV. Jong FC Utrecht gaat vrijdag op bezoek bij SC Cambuur.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd