Aké kijkt tevreden terug op 'lastig' debuut bij Manchester City

22 september 2020, 11:10

Nathan Aké kijkt met een goed gevoel terug op zijn debuut in het shirt van Manchester City. In de eerste wedstrijd van de competitie startte de van Bournemouth overgekomen Nederlander direct in de basis en maakte hij een degelijke indruk. Wolverhampton Wanderers werd met 1-3 verslagen.

"Ik ben heel blij, een wedstrijd als deze is niet makkelijk", doelt Aké op de volgens hem 'lastige' uitwedstrijd in het Molineux Stadium, waar veel ploegen de laatste seizoenen het vuur aan de schenen werd gelegd. "Het team heeft me erg welkom doen voelen in mijn eerste weken hier. De trainers ook. Ik ben blij om mijn debuut te kunnen maken en er een overwinning uit te slepen", vertelt hij op het eigen clubkanaal.

Lees ook: Aké debuteert met overwinning op Molineux bij Manchester City

Aké kwam deze zomer over van het gedegradeerde AFC Bournemouth, waar hij één van de uitblinkers was. Met een afkoopsom van zo'n 45 miljoen euro is hij de duurste aanwinst van The Citizens van deze zomer. City begon later aan het seizoen, omdat de club in augustus nog Champions League-voetbal speelde. Zondagmiddag wacht de tweede Premier League-wedstrijd, thuis tegen Leicester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen