Zahavi niet blij met Ajax: "Uitspraken bevielen me niet"

22 september 2020, 19:58

Afgelopen weekend zette Eran Zahavi zijn handtekening onder een contract bij PSV. Kort nadat dat gebeurde, werd er gesteld dat hij aangeboden zou zijn bij Ajax en dat die club geen interesse had. De spits uit Israël ontkent dat zelf in alle toonaarden en is niet blij met de Amsterdammers.

De 33-jarige aanvaller zou bij Ajax zijn aangeboden, zei Erik ten Hag zondag. Bij FOX Sports zei de oefenmeester dat Ajax geen interesse had getoond in de spits. "Dat is andersom, hij is bij ons neergelegd door zijn agenten. Dat hebben we bekeken en niet gedaan. We hebben genoeg spitsen, dus daarom", sprak hij voor het duel met RKC Waalwijk.

De aanvaller heeft zelf een andere lezing bij het verhaal. Liever praat hij niet over andere geïnteresseerde clubs. "Dat is een kwestie van respect. Er waren veel aanbiedingen. Ik heb voor PSV gekozen, omdat die club mij het liefste wilde hebben. Het is een ploeg die aansluit bij mijn kwaliteiten", zei hij volgens Voetbal International. "Ik zag de uitspraken van hen over de situatie en die bevielen me niet. Er is maar één waarheid en weten allebei wat die waarheid is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen