EasyToys: "De KNVB durft verder ook geen beslissing te nemen"

22 september 2020, 22:31

In het kamp van FC Emmen is gematigd gereageerd op het statement van de KNVB. De bond maakte dinsdag bekend dat er na gesprekken met de club en de potentiële hoofdsponsor besloten is om pas laster duidelijk te scheppen. Er zal namelijk eerst overlegd worden met de andere clubs.

Op de eigen website meldt de KNVB dat de partijen dinsdag met elkaar om tafel zijn gegaan. 'Tijdens het overleg van vandaag bleek dat er behoefte bestaat aan meer duidelijkheid over de mogelijkheden en onmogelijkheden voor sponsoring in het betaald voetbal. Daarom is afgesproken om het betreffende artikel (Artikel 3, lid 3) uit het Sponsoringreglement Betaald Voetbal op de eerstvolgende Algemene Vergadering Betaald Voetbal (AVBV) met alle betaaldvoetbalclubs te bespreken', meldt de KNVB. 'Doel hiervan is om een breed gedragen beleid af te spreken ten aanzien van toegestane sponsoruitingen in het betaald voetbal en om normen die open staan voor interpretatie zo veel mogelijk te schrappen.'

Directeur Eric Idema van EasyToys is teleurgesteld, meldt hij bij RTV Drenthe. "We hebben wel iets aan het licht gekregen, de KNVB durft verder ook geen beslissing te nemen. Het is een teleurstelling en morgen kijken we weer verder." Ook FC Emmen-voorzitter Ronald Lubbers is niet blij. "Het is nog niet bevredigend, niet voor FC Emmen en ook niet voor EasyToys".

Lees ook: KNVB gaat situatie Emmen en EasyToys met de clubs bespreken

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen