PSV heeft Müller (20) binnen: "Een talentvolle jonge keeper"

23 september 2020, 10:07   Bijgewerkt: 23 september 2020, 10:12

PSV heeft de komst van Vincent Müller woensdagochtend afgerond. De Eindhovenaren nemen de twintigjarige doelman over van Würzburger Kickers. Met de komst van Müller heeft PSV het keepersbestand compleet.

Müller is na Yvon Mvogo de tweede doelman die PSV deze transferperiode aantrekt. Ook de jonge Duitser is een meevoetballende keeper. "Vincent is een talentvolle jonge keeper die we de ruimte gaan geven om zich te ontwikkelen", aldus technisch manager John de Jong via de officiële kanalen. "Met Mvogo en Unnerstall hebben we twee goede ervaren keepers. Müller en Maxime Delanghe zijn jongens voor de toekomst. Met maatwerk, afhankelijk van het programma van de A-selectie en Jong PSV, zullen we hen stap voor stap begeleiden."

De Duitser doorliep de jeugdopleiding van FC Köln en maakte een jaar geleden de overstap naar Würzburger Kickers. Met de Duitse club promoveerde hij afgelopen seizoen naar de Tweede Bundesliga. Naar verluidt betaalt PSV enkele tonnen voor zijn komst. "PSV is een geweldig grote club, die internationaal hoog aangeschreven staat", reageert de keeper. 'Het is voor mij een eer dat ik op jonge leeftijd het vertrouwen en de kans krijg om mezelf te ontwikkelen. Ik zal er alles aan doen dat vertrouwen terug te betalen aan de club." 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen