Willems na acht maanden weer op het veld: "Heel fijn"

23 september 2020, 16:11

Na acht maanden blessureleed is Jetro Willems weer terug op het trainingsveld bij Eintracht Frankfurt. De 26-jarige linksback was acht maanden lang niet van de partij vanwege een zware knieblessure, maar is inmiddels terug. Deze week deed hij voor het eerst weer een groepstraining mee en dat voelde goed.

Willems raakte tijdens zijn verhuurperiode aan Newcastle United zwaar geblesseerd aan zijn knie. Lange tijd moest hij revalideren, maar er is licht aan het einde van de tunnel gekomen. "Ik heb weer een gedeelte meegedaan met het team en het is heel fijn om weer terug te zijn", vertelt hij op de clubwebsite. "Gewoon kunnen praten en voetballen met mijn teamgenoten. De trainer zei dat ik het gevoel en het vertrouwen terug moest krijgen en daarna zien we wel weer verder. Nu is het nog moeilijk, want ik ben er zeven maanden uit geweest."

In de zomer hintte Willems nog naar een terugkeer naar PSV, maar dat lijkt nu volledig van de baan. De linkspoot heeft in Frankfurt nog een contract tot 2021.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen