Willem II wacht fraai onderonsje: "Willen genieten, en winnen"

23 september 2020, 19:38

Voor Willem II staat er donderdag een prachtige wedstrijd op het programma. De Tilburgers nemen het in de derde voorronde van de Europa League namelijk op tegen de Schotse recordkampioen Rangers. Adrie Koster kijkt er naar uit.

"We willen genieten, en winnen", spreekt de coach op de clubwebsite. Hij kent de kwaliteiten van de tegenstander goed. "Ze spelen verzorgd voetbal en maken veel positiewisselingen. Daar moeten wij alert op zijn. We gaan ons niet aanpassen aan de tegenstander. We spelen het systeem dat we gewend zijn, daarin voelt iedereen zich het meest thuis", blikt hij vooruit op het duel met de ploeg van Steven Gerrard.

Een domper voor Willem II is dat er helemaal geen fans aanwezig mogen zijn bij het duel in eigen huis. "Natuurlijk hadden we onze geweldige supporters er graag bij gehad, maar het is bekend waarom we onder deze omstandigheden moeten spelen. Misschien is het een voordeel dat hier voor ons alles bekend is, maar laten we daar ook weer niet te veel waarde aan hechten."

Het is het eerste Europese thuisduel voor Willem II sinds 2005.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen