De Boer: "Frank wil laten zien dat hij het nog in zijn vingers heeft"

23 september 2020, 20:45

Van de KNVB heeft Frank de Boer een mooie kans gekregen op eerherstel. Na teleurstellende periodes in het buitenland mag de voormalig trainer van Ajax zich gaan bewijzen als bondscoach van Oranje. Tweelingbroer Ronald is trots.

"Hij heeft geen makkelijke periode achter de rug. Nu wil hij laten zien dat hij nog steeds de coach is die hij bij Ajax was, dat hij het nog in z'n vingers heeft", vertelt De Boer bij FOX Sports. "Ik denk dat paps en mams De Boer behoorlijk trots zullen zijn. En dat ben ik zelf ook, laat dat duidelijk zijn. Het is het allerhoogst haalbare, een erebaan. Ik ga genieten, maar het zal ook wel weer nagelbijten worden. Want als hij de leiding heeft, is het voor mij best lastig: ik hoop dat hij het goed doet."

Frank de Boer had het moeilijk bij Internazionale, Crystal Palace en Atlanta United. "Het ging bij Atlanta United redelijk tot goed. Maar de jaren daarvoor - of eigenlijk waren het maanden - heeft hij bij Internazionale en Crystal Palace niet de leukste momenten uit het trainersvak beleefd. Nu wil hij laten zien dat hij nog steeds de coach is die hij bij Ajax was, dat hij het nog in z'n vingers heeft."

Lees ook: Frank de Boer tot 2022 bondscoach van het Nederlands elftal

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen